Asiointiratkaisut

Sarastia365 Asiointi – ainutlaatuinen ratkaisu kuntalaisen ja kunnan vuorovaikutukseen.

Modernit kuntalaisasioinnin ratkaisut

Sarastia365 Asiointi tarjoaa nykyaikaiset välineet kunnan ja kuntalaisten väliseen yhteydenpitoon ja sähköiseen asiointiin. Sähköinen asiointiratkaisu tehostaa kunnan prosesseja asiakaspalvelussa ja tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden seurata omien asioidensa käsittelyn etenemistä reaaliaikaisesti.

Sarastia365 Asiointi on kuntien tarpeisiin suunniteltu ja valmiiksi tuotteistettu kokonaisuus, jonka käyttöönotto onnistuu ketterästi. Sarastia365 Asiointi on myös mahdollista yhdistää eri Suomi.fi -tunnistautumisiin,
-valtuuksiin ja palveluväylään, sekä kunnan omiin maksatus- ja asianhallintajärjestelmiin. Ratkaisun avulla hoituvat niin asiointi, osallistaminen, viestintä kuin työnohjauskin. Älykkäiden reititysten avulla palvelupyynnöt ohjautuvat oikealle asiantuntijalle ilman turhia välikäsiä. Rutiinitapausten käsittelyä voidaan automatisoida tai antaa niihin ratkaisuehdotuksia, jolloin asiantuntijoiden aikaa vapautuu haastavampiin tehtäviin.

Sarastia kehittää asiointiratkaisua yhdessä omistaja-asiakkaidensa kanssa ja yhden asiakkaan kanssa kehitetty lisätoiminnallisuus saadaan helposti myös muiden asiakkaiden käyttöön. Sarastia365 Asiointi on osa Sarastia365-tuoteperhettä ja tukee muita tuoteperheen ratkaisuja.

Kunta auki 24/7

Kunta palvelee asukkaita kellon ympäri, eikä asiointia tarvitse ajoittaa viraston aukioloon. Kuntalainen voi asioida silloin kun hänelle parhaiten sopii ja sieltä mistä haluaa.

Tietoa päätöksenteosta ja mahdollisuus osallistua

Palvelussa saa reaaliaikaista tietoa siitä, missä vaiheessa erilaisten asioiden käsittely etenee. Kuntalaisia voidaan helposti osallistaa päätöksentekoon. Vastaukset kuntalaisten kysymyksiin on mahdollista julkaista kaikkien luettavaksi.

Tiedot suoraan järjestelmään

Kuntalaisen asiat ohjataan suoraan järjestelmään sähköisiä kanavia pitkin. Palvelupyyntö saavuttaa oikean asiantuntijan nopeasti ilman turhia välikäsiä.

Aikaa oikeille asioille

Asiantuntijoiden aikaa vapautuu tärkeimpiin töihin, kun toistuvien yksinkertaisten asioiden käsittely voidaan automatisoida. Järjestelmä auttaa asiantuntijaa tapausten ratkaisuissa vapauttaen aikaa haastavimpiin tehtäviin.

Sarastia365-tuoteperhe sisältää taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, raportoinnin, asioinnin ja materiaalinhallinnan ratkaisut. Ratkaisut sopivat niin pienten kuntien kuin suurten hyvinvointialueiden tarpeisiin. Kokonaisuuden voi hankkia kerralla tai ratkaisuja voi ottaa käyttöön yksittäin tarpeen mukaan.

Asiakaspalvelukanavamme

Suosittelemme ensisijaisesti sähköistä asiointia. Sarastian asiointipalvelun ja ammattikäyttäjien asiointipalvelun kautta voit hoitaa asiasi vaivattomasti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Muistathan tutustua myös usein kysyttyihin kysymyksiin, niistä löydät vastauksen moneen mieltä askarruttavaan asiaan.