Hankintapalvelut

Teemme julkisista hankinnoista asiakkaalle vaivattomia.

Sarastian hankintapalvelut

Sarastia toimii asiakkailleen hankintalain mukaisena yhteishankintayksikkönä – huolehdimme tarjouspyyntöjen laatimisesta, hankintojen kilpailuttamisesta ja sopimushallinnasta. Kokeneet hankinta-asiantuntijamme tuntevat hankintalainsäädännön, sopimusoikeudelliset periaatteet ja markkinatoimijat.

Yhteishankinnat

Yhteishankinnat sopivat erityisesti asiakkaille, jotka haluavat toteuttaa hankintansa nopeasti ja vaivattomasti. Yhteishankintoihin liittyminen on helppoa ja onnistuu useimmiten myös kesken sopimuskauden.

Sarastian yhteishankintasopimuksia voivat hyödyntää Sarastian suorat ja välilliset omistajat. Välillisillä omistajilla tarkoitetaan Sarastian omistajien omistajia sekä Sarastian omistajien omistamia tytär- ja osakkuusyhtiöitä, jotka ovat julkisia hankintayksiköitä.

Yhteishankintasopimusten hyödyntäminen on asiakkaillemme veloituksetonta.

Kertahankinnat

Kertahankinnassa Sarastia vastaa asiakkaan kilpailutuksen teknisestä läpiviennistä. Sopimussuhde syntyy toimittajan ja asiakkaan välille, ja Sarastia toimii asiakkaan etuja edistäen koko projektin ajan. Kertahankinnat sopivat asiakkaille, joiden tarpeeseen ei löydy sopivaa yhteishankintasopimusta tai jotka tarvitsevat räätälöidyn ratkaisun esimerkiksi strategisesti tärkeisiin palveluihin tai ICT-järjestelmiin.

Koulutukset ja neuvonta

Tarjoamme julkisiin hankintoihin liittyviä koulutuksia ja neuvontaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi oikolukea ja tarkistaa tarjouspyyntöasiakirjat tai avustaa toimittajareklamaatioissa.

Tässä muutamia esimerkkejä toteutettujen koulutusten aiheista:

  • Julkisten hankintojen perusteet
  • Mitä uusi hankintalaki on tuonut tullessaan?
  • Mitä huomioida hankintasopimuksessa?
  • Hankinnat teknisellä toimialalla
  • Yhteishankinnat ja yhteishankintayksikön palveluiden hyödyntäminen
  • Julkiset hankinnat ja paikallinen elinvoima
  • Sosiaaliset ja ympäristökriteerit julkisissa hankinnoissa

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

hankinta@sarastia.fi

p. 050 366 8160

Sarastian hankintapalveluiden yhteydenottolomake

Tämä lomake ohjautuu Sarastian hankintapalveluihin. Mikäli etsit asiakaspalvelun tietoja, siirrythän joko henkilöasiointiin tai yritys- ja viranomaisasiointiin. Yhteydenotot eivät välity tämän lomakkeen kautta asiakaspalveluun.

Suhteeni hankintapalveluihin(Pakollinen)

Yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)