Tietoa toimittajille

Tietoa hankintapalveluiden toimittajille

Hankintojen toteuttamisessa huolehditaan tilaajien tarpeiden lisäksi myös siitä, että sopimus on kannattava valituille toimittajille. Voimassa olevia yhteishankintasopimuksiamme hyödyntää jo noin 200 Sarastian omistaja-asiakasta. Pyrimme edistämään paikallista elinvoimaa, ja antamaan myös pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuuden osallistua tarjouskilpailuun – tilaajan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Onnistuneet kilpailutukset edellyttävät, että Sarastia on perillä eri toimialojen kilpailuasetelmasta, laatutekijöistä, hinnoittelumekanismeista ja mahdollisista lisäpalveluista. Käymme mielellämme markkinavuoropuhelua erilaisten toimijoiden kanssa. Jos yrityksesi haluaa keskustella julkisten hankintojen toteuttamisesta omalla toimialallanne, olethan meihin yhteydessä.

Hankinta palvelee kaikkia osapuolia parhaiten silloin, kun sen valmistelussa kuullaan sekä asiakasta että alan markkinatoimijoita.

Näin osallistut tarjouskilpailuun

Kaikki sopimustoimittajamme valitaan julkisten kilpailutusten perusteella. Hankintailmoitukset julkaistaan Hilmassa ja Tarjouspalvelussa. Löydät valmistelussa olevat kilpailutukset ja julkaistut hankintailmoitukset myös verkkosivuiltamme.

Onko sinulla kilpailutusidea?

Kilpailutuksemme perustuvat asiakkaidemme hankintatarpeisiin. Yhteishankintaprojekteja perustetaan sen mukaan, miten laajasti yhteishankinnoille on kysyntää asiakkaiden keskuudessa.

Sarastia voi ehdottaa asiakkailleen yhteishankinnan kohdetta, jos huomaamme itse hankintatarpeen tai saamme ehdotuksen suoraan markkinatoimijalta. Jos yrityksenne tarjoamilla tuotteilla tai palveluilla on jo useampia kunta- tai hyvinvointialueasiakkaita, voi kyseessä olla potentiaalinen yhteishankinnan kohde.

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

hankinta@sarastia.fi

p. 050 366 8160

Sarastian hankintapalveluiden yhteydenottolomake

Tämä lomake ohjautuu Sarastian hankintapalveluihin. Mikäli etsit asiakaspalvelun tietoja, siirrythän joko henkilöasiointiin tai yritys- ja viranomaisasiointiin. Yhteydenotot eivät välity tämän lomakkeen kautta asiakaspalveluun.

Suhteeni hankintapalveluihin(Pakollinen)

Yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)