Yhteishankinnat

Julkiset hankinnat kätevästi yhteishankintana

Tältä sivulta löydät hankintapalveluiden kilpailutuskalenterin, josta voit selata kilpailutusideoita, valmistelussa olevia hankintoja, kilpailutuksessa olevia hankintoja sekä valmiita yhteishankintasopimuksia.

Yhteishankintasopimuksia voivat hyödyntää kaikki Sarastian suorat ja välilliset omistajat. Välillisillä omistajilla tarkoitetaan Sarastian omistajien omistajia sekä Sarastian omistajien omistamia tytär- ja osakkuusyhtiöitä, jotka ovat julkisia hankintayksiköitä.

Hankintojen eri vaiheet

Kilpailutusideat

Kilpailutusideat siirretään valmisteluun, mikäli niihin saadaan riittävä asiakaskysyntä. Uusia kilpailutusideoita voi esittää yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hankinta@sarastia.fi.

Valmistelussa

Tarjouspyyntöasiakirjojen valmistelu on käynnissä. Hankintoihin voi lähtökohtaisesti liittyä mukaan ja päästä vaikuttamaan niiden sisältöön. Kysy lisää täyttämällä yhteydenottolomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hankinta@sarastia.fi.

Kilpailutuksessa

Tarjouspyyntö on julkaistu ja kilpailutus on käynnissä. Hankintaan on mahdollista liittyä sopimuskauden käynnistyttyä. Selvitä mahdollisuutesi liittyä sopimukseen täyttämällä yhteydenottolomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hankinta@sarastia.fi.

Voimassa

Yhteishankintasopimus on voimassa. Selvitä mahdollisuutesi liittyä sopimukseen täyttämällä yhteydenottolomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hankinta@sarastia.fi.

Meneillään ja tulossa olevat yhteishankinnat

Valitse yhteishankinnan vaihe

Valitse hankintakategoria

Ajankohta

Sitoutumislomake

Jos haluat liittyä mukaan yhteishankintaan, voit tiedustella liittymismahdollisuutta sähköpostitse osoitteesta hankinta@sarastia.fi.

Yhteishankintoihin liitytään täyttämällä sitoutumislomake. Lataa sitoutumislomake koneellesi ja toimita se täytettynä Sarastian hankintapalveluiden sähköpostiin.

Jos olet liittymässä ensimmäistä kertaa mukaan yhteishankintaan, tutustuthan ensin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tärkeitä linkkejä

Sarastian Extranet-palvelu

Löydät lisätietoja hankintasopimuksista Sarastian Extranet-palvelusta. Jos olet ammattikäyttäjä ja sinulla on jo Extranetin käyttöoikeus, voit kirjautua sisään toimialuetunnuksillasi, eli työsähköpostin käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Muut asiakkaat voivat tilata tunnukset osoitteesta: hankinta@sarastia.fi

Kaikki ajankohtaiset kilpailutukset

Tietoa julkisista hankinnoista

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

hankinta@sarastia.fi

p. 050 366 8160

Sarastian hankintapalveluiden yhteydenottolomake

Tämä lomake ohjautuu Sarastian hankintapalveluihin. Mikäli etsit asiakaspalvelun tietoja, siirrythän joko henkilöasiointiin tai yritys- ja viranomaisasiointiin. Yhteydenotot eivät välity tämän lomakkeen kautta asiakaspalveluun.

Suhteeni hankintapalveluihin(Pakollinen)

Yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)