Meille töihin

Olemme Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja palkkapalveluja tarjoava yritys. Meitä sarastialaisia työskentelee monipuolisissa tehtävissä eri puolilla Suomea. Haluaisitko olla yksi meistä?

Avoimet työpaikat

Alla olevasta listasta löydät parhaillaan auki olevat työpaikat. Voit myös jättää hakemuksen, jos olet kiinnostunut tekemään meille työharjoittelun tai opinnäytetyön.

Julkaisupäivä

Kuvaus

Hakuaika päättyy

Miksi juuri Sarastialle?

Iso työyhteisö täynnä mahdollisuuksia

Iso konserni tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin työuransa ensiaskeleita ottaville. Yli 800 työkaveria takaavat, että et jää työssäsi yksin!

Joustava etätyö ja liukuva työaika

Voit tehdä töitä halutessasi joustavasti kotoa käsin. Suurin osa työntekijöistämme tekeekin pääsääntöisesti etätyötä, mutta meillä on myös toimistoja ympäri Suomen. Liukuva työaika helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Hyvät lounas- ja virkistysedut

Tarjoamme lounasedun lisäksi virike-edun, jota voit käyttää valintasi mukaan liikuntaan ja kulttuuriin, hierontaan tai vaikkapa hammashoitoon.

Kattava työterveyshuolto ja tapaturmavakuutus

Kattavaan työterveyshuoltoon kuuluvat sairaanhoidon palvelut. Akuutin sairaanhoidon palvelut ovat käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa myös ulkomailla.

Lähi- vai etätyö? Päätä itse!

Viihdytkö parhaiten etätöissä vai teetkö töitä mieluummin toimistolla? Sarastialla voit valita itsellesi parhaan työskentelytavan – hyvien etätyömahdollisuuksien lisäksi meillä on toimistoja 17 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Kangasalla, Kankaanpäässä, Kemissä, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lempäälässä, Nummelassa, Porissa, Rovaniemellä, Salossa, Turussa ja Varkaudessa.

Meille on tärkeää, että voit tehdä työtä juuri siellä, missä rakastat olla: kotona, mökillä tai vaikka reissun päällä. Tarjoamme mahdollisuuksia myös ulkomaan etätyöskentelyyn.

Nykyaikaisten työ- ja viestintävälineiden avulla työt sujuvat paikasta riippumatta.

Sarastialaisten arvot

Asiakaslähtöinen

Asiakas on kaiken työmme keskiössä. Tunnemme kunta- ja sote-alan prosessit, ja kehitämme palvelujamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Taidokas

Arvostamme ammattimaista ja ratkaisukeskeistä työotetta. Pyrimme tuottamaan palveluja asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Rakentava

Teemme töitä sujuvasti eri tiimien, asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa yhteisten tavoitteiden eteen.

Rohkeasti tavoitteellinen uudistaja

Olemme oman työmme parhaita asiantuntijoita, joten uskallamme myös kyseenalaistaa ja luoda uutta.

Tutustu uratarinoihin