Talouspalvelut

Varma ja vaivaton taloushallinto – organisaation koosta riippumatta.

Talouspalvelut Sarastian omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaillamme on mahdollisuus hankkia meiltä monipuoliset taloushallinnon palvelut. Palvelukokonaisuus kattaa kirjanpidon, maksuliikenteen, ostolaskujen käsittelyn, myyntilaskutuksen, talouden suunnittelun, raportoinnin sekä tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen.

Asiakkaamme voivat valita taloushallinnon järjestelmäksi Sarastia365 Talouden tai Raindance Kuntamallin. Tilitoimistoasiakkaita palvelemme Netvisor-ympäristössä. Lisäksi tuotamme palveluita myös SAP-järjestelmää käyttäville asiakkaille.

Peruspalveluiden lisäksi tarjoamme lisäpalveluina mm. johdon raportointia, kassasuunnittelua (Cash Forecast), myyntilaskutusta asiakkaan esijärjestelmässä, ostolaskujen tiliöintiä, palvelukassan pääkäyttäjyyttä, perintäpalveluita (Revire Perintä Oy), sähköistä arkistointia sekä kuntayhtiöille tarkoitettuja tilitoimistopalveluita.

Vaihtoehtona palvelukeskus- tai ohjelmistopalvelumalli

Tarjoamme palveluita kahdella tavalla: palvelukeskusmallissa palvelut ulkoistetaan Sarastialle, jolloin asiakkaan vastuulle jää ainoastaan sovittujen toimenpiteiden toteuttaminen. Ohjelmistopalvelumallissa tarjoamme asiakkaalle järjestelmän ja koulutamme asiakkaan sen käyttöön. Sarastia toimii aina järjestelmien pääkäyttäjänä.

Hyvinvointialueille, kunnille ja kuntayhtiöille suunnatut ratkaisumme sekä osaava henkilökuntamme mahdollistavat taloushallinnon tehostamisen. Meiltä löytyy osaamista ja kokemusta useammasta taloushallinnon järjestelmästä. Teemme taloushallinnosta varmaa ja vaivatonta.

Sarastia Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Panostamme henkilökuntamme taloushallinnon koulutuksiin ja tuemme alan tutkintojen suorittamista. 

300 talousasiantuntijaa

Meillä työskentelee lähes 300 taloushallinnon ammattilaista.

2 milj. ostolaskua

Käsittelemme vuosittain noin kaksi miljoonaa ostolaskua.

3 milj. myyntilaskua

Lähetämme vuosittain yli kolme miljoonaa myyntilaskua.

170 tilinpäätöstä

Hoidamme vuosittain noin 100 tilinpäätöstä ja 70 konsernitilinpäätöstä.

Sarastia365 Talous – rutiinien automatisoinnilla
työaika- ja kustannussäästöjä

Sarastia365 Talous on taloushallinnon ratkaisu, joka on suunniteltu kuntasektorin ja hyvinvointialueiden erityistarpeisiin. Microsoft Dynamics 365 -pohjainen ratkaisu pitää sisällään kirjanpidon ja käyttöomaisuuden lisäksi ostolaskujen ja myyntilaskujen käsittelyn.

Sarastia365-tuoteperhe sisältää taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, raportoinnin, asioinnin ja materiaalinhallinnan ratkaisut. Ratkaisut sopivat niin pienten kuntien kuin suurten hyvinvointialueiden tarpeisiin. Kokonaisuuden voi hankkia kerralla tai ratkaisuja voi ottaa käyttöön yksittäin tarpeen mukaan.

Etsitkö asiakaspalvelun yhteystietoja?

Asiakaspalvelukanavamme

Suosittelemme ensisijaisesti sähköistä asiointia. Sarastian asiointipalvelun ja ammattikäyttäjien asiointipalvelun kautta voit hoitaa asiasi vaivattomasti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Muistathan tutustua myös usein kysyttyihin kysymyksiin, niistä löydät vastauksen moneen mieltä askarruttavaan asiaan.