Sarastian verkkosivut uudistuivat

Sarastian verkkosivut ja visuaalinen ilme uudistuivat maanantaina 13.11.2023. Samalla otimme käyttöön konserninimen Numera ja numera.fi-verkkosivut, jonne on kerätty omistajuuteen liittyvät asiat ja kokousmateriaalit.

Sarastian uudistuneet verkkosivut opastavat sivujen suurimman kävijäryhmän – henkilöasiakkaat – entistä paremmin verkkoasiointikanaviin. Sivustorakennetta on yksinkertaistettu niin, että myös tiedot Sarastian palveluista löytyvät helposti yhdeltä sivustolta.

Sarastian uusi ilme tulee näkymään myös asiakkaiden Extranetissä ja muussa asiakasviestinnässä. Siirtymäaikana uusi ja vanha ilme voivat näkyä rinnakkain.

Uusia ilmeitä ja uusi kokonaisuus

Täysin uusi numera.fi-sivusto kokoaa yhteen Sarastia-yhtiöihin omistajatietoa. Numera-nimi rekisteröidään ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti ensi vuonna. Siihen asti kaikki kokousasiakirjat julkaistaan Sarastian nimellä.

Uusilla sivuilla nähdään myös konserniyhtiöille yhteinen uusi visuaalinen ilme. Ilmeuudistuksella tavoiteltiin sekä yhtiöiden erottuvuutta että yritysperheen yhtenäisyyttä. Niitä yhdistää käsinkirjoitetulta näyttävä logo, joka on moderni ja helposti lähestyttävä. Eroja luovat värimaailmat ja uudenlainen nimistö.

Anna palautetta uusista verkkosivuista

Kehitämme verkkosivuja myös uudistuksen jälkeen, ja otammekin mielellämme vastaan palautetta kehitystyön tueksi. Voit antaa palautetta vastaamalla oheiseen käyttäjäkyselyyn. Kysely on anonyymi ja vastaamiseen menee vain muutama minuutti.