Jobba hos oss

Du kan hitta lediga jobb på de finskspråkiga sidorna.

Varför jobba på Sarastia?

En stor arbetsgemenskap full av möjligheter

Den stora koncernen erbjuder breda möjligheter för såväl erfarna yrkesverksamma som personer i början av sin karriär. Över 800 kollegor garanterar att du inte blir ensam i ditt arbete!

Möjlighet till distansarbete och flexibla arbetstider

Om du vill kan du jobba flexibelt hemifrån. Största delen av våra medarbetare jobbar i huvudsak på distans, men vi har också kontor runt om i Finland. Den flexibla arbetstiden gör det lättare att kombinera arbete och fritid.

Bra lunch- och rekreationsförmåner

Förutom lunchförmån erbjuder vi en rekreationsförmån som du kan använda som du vill till sport och kultur, massage eller till exempel tandvård.

En heltäckande företagshälsovård och olycksfallsförsäkring

Den heltäckande företagshälsovården omfattar sjukvårdstjänster. Akutsjukvårdstjänster kan användas även under kvällar och veckoslut. Dessutom erbjuder vi en olycksfallsförsäkring för fritid som gäller även utomlands.

När- eller distansarbete? Det bestämmer du!

Trivs du bäst med distansarbete eller jobbar du hellre på kontoret? På Sarastia kan du välja det bästa sättet för just dig – förutom bra möjligheter till distansarbete har vi kontor på 18 orter runt om i Finland. Våra kontor ligger i Helsingfors, Hyvinge, Tavastehus, Ivalo, Kajana, Kangasala, Kankaanpää, Kemi, Kotka, Kouvola, Lahtis, Lembois, Nummela, Björneborg, Rovaniemi, Salo, Åbo och Varkaus.

För oss är det viktigt att du kan jobba där du älskar att vara: hemma, på stugan eller på resande fot. Vi erbjuder möjligheter att även arbeta utomlands på distans.

Med hjälp av moderna verktyg och kommunikationsmedel kan arbetsuppgifterna skötas oberoende av plats